Nieuwsbrief
25 september 2017  |  Online bekijken  |  Afmelden
Lees alles over onze nieuwste innovaties in prefab!
welkom!
We hebben de bouwvak achter de rug en we zijn op volle sterkte aan de slag. Wij hebben weer veel nieuws voor u en zijn trots om u onze innovaties te laten zien.

De vorige nieuwsbrief hebben we gedeeld dat we dubbele ploegen zijn gestart en dat was voor iedereen best even wennen. Maar inmiddels draaien we als een geoliede machine en gaan we structureel onze productiecapaciteit verhogen. Om die reden hebben we dan ook capaciteit om nog meer woningen te gaan produceren, kortom, topkwaliteit tegen een marktconforme prijs! Neemt u gerust contact op indien u op korte of langere termijn op zoek bent naar prefab casco's.

Samen met onze partner die de montage doet, plaatsen we het gehele casco. We ontzorgen daarin de bouwer volledig! We produceren zelf geen vloeren en dus heeft u de vrijheid om zelf uw eigen vloerenleverancier te kiezen. We werken graag samen met uw partners, ieder zijn expertise, samen sterker! 
  
Ook laten wij u weer een mooi project zien van Heembouw waar de gevelsteiger al wordt toegepast. En Edward Strijkert, onze productieleider in de carrousel geeft u deze keer een inkijkje in zijn dag. Wilt u direct naar de innovaties, klik dan op de innovatie waar uw interesse naar uitgaat: 
  1. W-installaties
  2. QR code op elementen
  3. Gevelsteiger

Heel veel leesplezier; en mocht u vragen hebben of opmerkingen, dan horen wij dit heel graag!
Hartelijke groet,

Dorien Staal
medewerker aan het woord
Edward Strijkert (45) werkt al 26 jaar bij Voorbij Prefab. Als 16 jarige begonnen als betonmodelmaker (houten mallen maken voor elementen) en vanaf 2002 als productieleider.

Edward is dagelijks bezig met het optimaliseren van het productieproces om de maximale capaciteit van onze fabriek te benutten.
lees verder
Innovatie: W-installatie
Momenteel wordt hard gewerkt aan het ontwikkelen van instortvoorzieningen voor de W-installaties.

In een proefproject wordt nu alles getest en waar nodig bijgesteld om dit begin 2018 gereed te hebben om aan alle klanten te kunnen aanbieden.

Lees verder
qr code op elementen
De ontwikkeling van QR codes op onze elementen is in volle gang.
In de nabije toekomst zijn al onze elementen voorzien van een sticker met QR code.

Door de koppeling met het BIM model, kan hierdoor razendsnel informatie over het element worden opgezocht.

lees verder
innovatie: gevelsteiger
Ons ontwikkelteam heeft nog een innovatie gereed: instortvoorzieningen voor de gevelsteiger.

Dit maakt een simpele en snelle montage van een gevelsteiger mogelijk. Dat bespaart tijd en geld tijdens de bouw.
lees verder
project in beeld
In de Delftse wijk Buitenwatersloot worden 58 nieuwbouw woningen gebouwd, project De Marlot.

Heembouw bouwt hier met prefab casco's van Voorbij Prefab 3 type koopwoningen, waar ook de nieuwste innovatie, voorzieningen voor de gevelsteiger gebruikt worden.


Foto's van de Marlot
rondleidingen
Op 7 juli waren wij de gastheer van de partnerbijeenkomst van Heembouw. 

Alle strategische partners waren aanwezig en het samenwerkings-document werd getekend. Een mooi moment. De rondleiding door de fabriek was indrukwekkend voor alle partners en de reacties waren enthousiast.

bekijk de foto's
extra capaciteit
We hebben inmiddels de ervaring opgedaan om met de carrousel te werken in enkele, verlengde en dubbele shifts. Dit geeft ons ruimte om voor 2018 nog meer woningen te gaan maken dan ooit tevoren. En dat komt goed uit in de aantrekkende woningmarkt!  

Op zoek naar een alternatief voor kalkzandsteen? Laat ons gerust eens een voorstel maken in prefab. Wij ontzorgen, ook de montage.
ik ben geïnteresseerd in een voorstel
website vernieuwd
Wij hebben de afgelopen tijd gewerkt aan het vernieuwen van de website en deze is vanaf vandaag live. Neem gelijk een kijkje!
www.voorbijprefab.nl
Vragen? Of meer informatie?
Wij informeren u graag verder over onze producten en ontwikkelingen. Klik op de onderstaande link en mail ons. Wij horen graag van u!
Ik wil meer informatie
Voorbij Prefab
Contact
Voorbij Prefab is onderdeel van TBI
 
volg ons op
Linkedin   Twitter
Afmelden  -  Profiel wijzigen